Moxa/ TDP lamp 

 

TDP staat voor “Teding Diancibo Po” wat in het Chinees betekent “Speciaal Elektromagnetisch Spectrum”. 

Moxa is een oosterse methode waarbij de warmte diep het lichaam in wordt gebracht.  

 

De lamp bevat een schijf met 33 mineralen die essentieel zijn voor het menselijk lichaam. De lamp verwarmt de mineraal schijf waardoor deze specifieke infrarode elektromagnetische golven uitzend van 2 tot 50 micron. Deze frequentie sluit perfect aan bij ons menselijk lichaam waardoor het lichaam ze optimaal herkent en absorbeert.

 

Het effect draagt bij aan een verbeterde bloed- en lymfecirculatie, het verwijderen van gifstoffen uit weefsels, pijnvermindering en spierontspanning en een gunstig energetisch effect op de verschillende orgaansystemen. 

 

Moxa-lamp en massage 

Meestal gebruik ik, daar waar nodig, de moxa-lamp als aanvulling op een massage. Je mag mij hier tijdens een massage altijd om vragen.

 

Een losstaande moxa-lamp behandeling. 

Je kan je bij mij een losstaande moxa-lamp behandeling in laten plannen. Bij een losse moxa-lamp behandeling mag je de meeste kleding aan houden, met uitzondering van het gedeelte waar de lamp op komt te staan. Met op de achtergrond rustgevende muziek kan je je even ontspannen en over geven aan de heerlijk diepgaande warmte en straling van de lamp. 

Contra-indicaties bij het gebruik van een moxa-lamp: 

 

Hoge koorts, Hoge bloeddruk 

Middenoorontsteking 

Patiënten met pacemaker 

Hemofiliepatiënten (hitte verwijdt de bloedvaten en doet de bloedvaten naar de oppervlakte komen)