Mijn oorsprong ligt in het onderwijs. Na mijn studie tot Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, mocht ik als docent en studiecoach op een MBO aan de slag. Met enorm veel plezier heb ik hier een aantal jaren mogen werken. Helaas, zoals bij zovelen, ging ik door een samenloop van omstandigheden, werkdruk en persoonlijkheidskenmerken volledig onderuit. Als iets heel leuk is, is het fijn je voor 200% te geven. Helaas was een langdurige burn-out het resultaat. Na een tijdje besefte ik dat het onderwijs, hoe mooi ook, voor mij op dat moment niet meer de juiste omgeving was.

 

 

In deze periode masseerde ik af en toe al vrienden en familie. Iets wat ik erg leuk vond en mij langzaam weer zelfvertrouwen gaf. Het kan lijken alsof je alleen maar geeft als je iemand masseert, toch is dit zeker niet zo. Ook het geven van een massage werkt heel helend. Ik vind het erg fijn om in het hier en nu mij af te stemmen op de ontvanger. Het masseren geeft mij rust en als ik een klant weer helemaal ontspannen de deur uit zie gaan een heel goed gevoel. De opleiding tot burn-out coach heeft mij op persoonlijk en professioneel hierin extra verdieping kunnen geven.

 

Angst voor de risico's van een eigen bedrijf hield me lang tegen, tot ik niet meer kon ontkennen dat mensen helpen met ontspannen en terug bij zichzelf te komen mij gelukkig maakt.

 

 

Hopelijk zie ik u snel in mijn praktijk.

 

Een warme groet van Daniëlle Kooijker

Begin 2022 ben ik een nieuwe weg ingeslagen.

Na het volgen van de opleiding tot ontspanningsmasseur en Shantalla kindermassage bij de Massage Academie ben ik mijn eigen massage praktijk begonnen! Deze kennis heb ik ondertussen uitgebreid met klachtbehandeling, cupping en Reiki.

 

In 2023 heb ik de opleiding tot burn-out coach afgerond. Samen met de massage en Reiki bied ik mijn klanten hiermee op een holistische wijze  ondersteuning in stressvolle periodes.  

 

Over mij